Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

5 bedrijven die een grote impact hebben gehad in 2020Het is voor veel bedrijven een zwaar jaar geweest, maar sommige bedrijven zijn echt op de bres gesprongen en hebben een grote impact gemaakt. Hier zijn vijf bedrijven die in 2020 het verschil hebben gemaakt.

1. Amazon - Amazon is tijdens de pandemie voor veel mensen een redder in nood geweest. Ze hebben hun deuren opengehouden en zijn producten over de hele wereld blijven verzenden.

Ze hebben ook honderdduizenden nieuwe werknemers aangenomen om de vraag bij te houden. 2. Zoom - Zoom is dit jaar een van de populairste videoconferentieplatforms geworden.

Nu zoveel mensen thuis werken, heeft Zoom het voor bedrijven mogelijk gemaakt om verbonden en productief te blijven. 3. Google - Google is dit jaar blijven innoveren, met regelmatig nieuwe producten en functies.

Ze hebben ook hard gewerkt om iedereen online veilig te houden, met hun Safe Browsing initiatief. 4. Apple - Apple heeft dit jaar verschillende nieuwe producten uitgebracht, waaronder de iPhone 12 en de iPad Pro. Ze hebben ook hard gewerkt aan hun milieu-initiatieven, met als doel om in 2030 volledig koolstofneutraal te zijn. 5. Netflix - Netflix is dit jaar blijven groeien in populariteit, met nieuwe originele programma's die regelmatig worden uitgebracht. Ze hebben ook hard gewerkt om hun klantenservice te verbeteren en ervoor te zorgen dat abonnees tevreden zijn

Conclusie


Dit zijn slechts enkele van de vele bedrijven die in 2020 een grote impact hebben gehad. Het is een zwaar jaar geweest voor bedrijven, maar deze bedrijven zijn de uitdaging aangegaan en hebben het verschil gemaakt.

Beste Online Marketing Boeken

Zebra labels

vinyl behang

Online poster kopen

Mamacoach Eindhoven

terrasverwarmer hangend

Laserontharing